Storingen in uw elektrische installaties of apparatuur?  

Natuurlijk hoopt u dat het nooit zal gebeuren. Maar uit eindelijk krijgt iedereen te maken met een storing in uw apparatuur of het elektriciteitsnetwerk van uw huis, kantoor of bedrijfspand. Uiteraard dan is het raadzaam om onze storingsdienst van Margadant Multi Services in te schakelen. Met onze storingsdienst komen onze elektriciens zowel tijdens de vaste werktijden of ook daarbuiten naar u toe om uw storing te verhelpen.

Voor het inschakelen van de hulp van de storingsdienst van Margadant Multi Services is altijd aan te raden voor een serieuze stroomstoring. Het oplossen van veel werkzaamheden kan in de meeste gevallen ook een dag wachten.

Kortsluiting door fouten in de elektra

Als gevolg van slijtage aan elektrische apparaten of elektriciteitskabels in huis kan er een kortsluiting ontstaan. Dit is erg vervelend, want een kortsluiting gaat over het algemeen gepaard met een stroomstoring en kan in het ergste geval zelfs de oorzaak van een brand zijn. Wij helpen u graag bij het oplossen van een kortsluiting door kapotte elektriciteitskabels te vervangen of de bron van een kortsluiting in de elektrotechniek in uw woning, kantoor of bedrijfspand voor u te achterhalen. Soms is het hierbij noodzakelijk om elektrische apparaten te vervangen, zeker als deze al wat ouder zijn.

Onderhouden van de groepenkast

Een groepenkast zorgt namelijk voor de verdeling van het elektriciteit in huis, door voldoende stroom naar de verschillende groepen door te sluizen. De groepenkast kan echter ook behoorlijk kwetsbaar zijn, zeker als u te veel verschillende apparaten of groot stroom verbruikers op een groep uit de meterkast aansluit. Als gevolg hiervan kan er een stroomstoring ontstaan, wat u vanzelfsprekend zo goed mogelijk wenst te voorkomen! Margadant Multi Services helpt u bij het onderhouden, uitbreiden en repareren van de meterkast in huis, kantoor of bedrijfspand.

Heeft u een probleem, vraag of klus die u graag bij ons neer wilt leggen zodat wij u daar verder mee kunnen helpen? Doe gelijk een aanvraag of bel ons, zodat wij desgewenst meteen een afspraak kunnen maken.

mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel op 0299-235777