Nieuwe laadpaal nodig voor uw elektrische auto.

Stapt u binnenkort over op een elektrische auto met de bijbehorende laadpaal. Dan vraag u zich natuurlijk af of u groepenkast niet verouderd is en of uw aansluiting wel voldoet. Een elektrische auto kan op 1-fase óf op 3-fasen geladen worden. Deze informatie kunt u opvragen bij de autoverkoper. Het soort laadpaal en eventuele aanpassingen in de meterkast en aansluiting zijn hiervan afhankelijk. Een elektrische auto kan via uw bestaande stopcontact, via een laadpaal op uw bestaande aansluiting of via een laadpaal op een nieuwe aansluiting worden opgeladen.

Installatie van de laadpaal.

Groepenkast-service verzorgd ook de installatie voor uw laadpaal. Wij installeren een laadpaal al vanaf € 350,-  Afhankelijk van de afstand (aantal meter) vanaf de groepenkast waar de laadpaal komt te staan.

Onze service die wij u kunnen bieden.

Groepenkast-Service verzorgd uw installatie voor het vervangen van de groepenkast en plaatsen van een nieuwe laadpaal in 1 keer tegen een aantrekkelijk tarief. 

Aanvragen! Bel 0299 235777

Hieronder een overzicht van de laadtijden en aansluitingen.

Bestaande aansluiting

Kiest u voor een aanpassing op uw bestaande aansluiting. De laadtijden per aansluiting uitgaande van een 64 KW accu.

 

Aparte aansluiting

Kiest u voor een aparte aansluiting voor uw laadpaal? De laadtijden per aansluiting uitgaande van een 64 KW accu.

 
Wilt u uw verouderde groepenkast laten vervangen met voorbereiding voor een laadpaal? dan kunt u hier informatie of een offerte aanvragen.