Gas wordt alleen maar duurder!, stap daarom over op elektrisch koken.

 

Wist u dat Elektrisch koken een relatief makkelijke eerste stap richting een gas loos huis is. U bespaart hier gemiddeld 35 m3 gas per jaar mee.

Koken op een inductie kookplaat is de toekomst, het is niet alleen duurzamer dan gas, maar ook nog eens gemakkelijker en veiliger. Makkelijker omdat je relatief snel de temperatuur kunt bijstellen en veiliger omdat er geen brandgevaar is.

Waarom een inductie kookplaat?

Bijna 80% van alle verkochte kookplaten is een inductie kookplaat. En dat aantal groeit. Want inductie kookplaten zijn de zuinigste elektrische kookplaten. 

Met een gasfornuis gebruik je ongeveer evenveel energie als met een inductie kookplaat. Maar als je groene stroom hebt, is elektrisch koken op inductie beter voor het milieu. Bovendien wordt elektrisch koken in verhouding goedkoper door de stijgende gasprijzen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen vanaf de groepenkast voor u een nieuwe kabel aanleggen naar de keuken toe bijvoorbeeld via de kruipruimte, in frezen bijvoorbeeld in de muur of opbouw.

Mocht uw groepenkast ook verouderd zijn kunnen wij voor u uiteraard een mooi voordelige combinatie pakket opstellen. 

Neem hiervoor contact met ons op. u kunt bellen op 0299-235777 of stuur een e-mail naar ons naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Meest gangbare aansluitingen die voorkomen zijn:

  • Fornuis groep / kookgroep
  • Vaatwasser
  • Oven /  Magnetron
  • Cooker
  • Boiler
  • Koelkast / Vriezer
  • Afzuig installatie
  • En andere diverse elektrische aansluitingen.

 

Installatie punten keuken leveranciers.

Bij diverse keuken leveranciers worden de bekende installatie punten aangegeven op de bijgeleverde documenten. Denk hierbij aan de hoogte en breedte maten. Groepenkast-service zal uiteraard deze punten netjes voor u installeren en monteren. Bij andere gevallen doen wij alles in overleg met de klant. 

Wilt u graag gebruik maken van onze service. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor informatie of een offerte op maat.

Offerte aanvragen Bel 0299 235777